Ben jij een Krachtpatser?

FC de Krachtpatsers geeft trainingen in het onderwijs aan jongeren, docenten en ouders. Omdat wij willen blijven groeien, vernieuwen en aansluiten bij onze doelgroep zoeken we jonge, ondernemende trainers. Ben jij wie we zoeken?

 

Met ons werk bekrachtigen we jongeren (11 - 18 jaar) in wie ze zijn, wat ze kunnen en willen. Het is onze missie om persoonlijke groei een plek te geven op school en daarmee het onderwijssysteem zo te veranderen dat wij niet meer nodig zijn.

Op 13 november 2019 organiseren we een ontmoetingsavond waarin jij ons beter kan leren kennen, en wij jou. Deze avond is op uitnodiging. Wil je er bij zijn? Vertel ons dan over jezelf en je ervaring en waarom jij jezelf bij de Krachtpatsers ziet. Wellicht nodigen we je uit!  

 

Jij..

..hebt minimaal 1 jaar ervaring als trainer

..hebt ideeën voor persoonlijke groei binnen het onderwijs

..bent ondernemend en een aanpakker
..woont in de randstad, liefst Amsterdam of Utrecht
 

Tof als je ervaring hebt in het onderwijs of mensen kent uit die wereld. De trainers hebben namelijk een grote rol in het aansluiten van nieuwe scholen.

 

Over ons..

FC de Krachtpatsers werd 10 jaar geleden opgericht door een groep jonge enthousiaste mensen die zich verenigden vanuit een gezamenlijke passie: jongeren helpen te ontdekken wie ze zijn en wat ze willen. We werken met thema’s als keuzes maken, jezelf zijn, en groepsverbinding, waarbij de onderlagen en emoties die ècht spelen gezien mogen worden. We verbinden leerlingen en hun systeem (docenten) met zichzelf en elkaar, en dragen bij aan een sociaal emotioneel veilig leerklimaat. Onze werkwijze is interactief, speels en met diepgang.  

 

Als trainers..

.. zijn wij eigenzinnig, liefdevol en autonoom 

.. brengen wij onze eigen openheid en kwetsbaarheid in het klaslokaal

.. dragen we actief bij aan het voortbestaan van de stichting

 

Wij bieden..

..Gemiddeld eens per maand een training/ klus

..Een uurtarief van 50,-

..Een mooie club mensen om mee te lachen, verbinden, delen en leren

 

 

Praktisch

Stap 1: Je bent enthousiast en je mailt voor 31 oktober 2019 je motivatie en cv naar: info@fcdekrachtpatsers.nl

Stap 2: Wij zien een mogelijke match en sturen je uiterlijk 6 november 2019 een uitnodiging voor de ontmoetingsavond op woensdag 13 november.

Stap 3: Tijdens de ontmoetingsavond op 13 november 2019 leren we elkaar beter kennen. Zien wij jou als toekomstige Krachtpatser dan nodigen we je uit voor een Train de Trainer waarin je onze methode en werkvormen leert.

Stap 4: Je volgt de Train de Trainer waar we een eigen bijdrage voor vragen. Hierna kan je aan de slag als trainer en waarmaker bij FC de Krachtpatsers!